1. Home /
  2. Nutritionist /
  3. Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno"

Etiquetas / Categorías / Temas



Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" 22.11.2022

Conservation and Use of Latin American Maize Diversity: Pillar of Nutrition Security and Cultural Heritage of Humanity. Free access to complete paper:... https://www.mdpi.com/2073-4395/11/1/172/pdf Filippo Guzzon Wheat-Maize Germplasm Bank Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" - CIMMyT Kevin Pixley PatriciaetTerence Molnar Fougere

Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" 22.11.2022

https://www.harvestplus.org//xrf-machines-innovative-techn #HarvestPlus #CIMMYT

Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" 21.11.2022

Total food productivity and nutrient functional diversity advantages in milpa systems, over maize in monocrop, were found in small-scale farm households in the WHG. These findings highlight the importance of this traditional cropping system for smallholder farmers’ nutritional security in the region. The milpa system alone has not, and will not, completely satisfy food demand for farm households in the WHG but, together with other sources of food either produced on-farm or purchased, can contribute importantly to improve the nutritional situation of this impoverished and marginalised region. https://www.nature.com/articles/s41598-021-82784-2

Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" 21.11.2022

https://www.cimmyt.org//breaking-ground-natalia-palacios-/

Laboratorio de Calidad de Maíz "Evangelina Villegas Moreno" 21.11.2022

¿Les gustan las palomitas de maíz? En celebración del Día de las Palomitas les compartimos algunos datos sobre esta botana originaria de México y los invitamos... a conocer más sobre su importancia a través de estos artículos: Razas de maíz palomero en México: https://fundaciontortilla.org//para_mexicanas_las_palomita Receta para hacer palomitas sin grasa: https://fundaciontortilla.org/articulo/palomitas_sin_grasa Consejos para mejorar el reventado del maíz palomero: https://fundaciontortilla.org//consejos_para_mejorar_el_re Puxinú, dulce típico a base de palomitas: https://fundaciontortilla.org//puxinu-dulce_de_palomitas_d See more



Información

Teléfono: 5804 2004 Ext. 2020

Ubicación: El Batán 56237 Municipio de Texcoco, State of Mexico, Mexico

Web: www.cimmyt.org

964 personas le gusta esto

Recomendaciones y opiniones

Escribir una reseña




Ver también