L'Invito Ristorante, Bar
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Here is my next dinner: Italian cuisine in Venice. A combination of fish and meat. Did you know that Venice is the only place in Europe were curry is used normally? Because it was the city that imported spices for all of Europe since the year 1,000.
L'Invito como todos ya saben, ya no esta en Veracruz! Ahora estamos en La Paz, Baja California Sur y hicimos un cambio de actividad: ahora nos dedicamos a la preparación de embutidos gourmet, chorizos, porchetta, pancetta, y otros, y organizamos cenas a tema, catering para producciones particulares, y platillos gourmet para llevar.
L'Invito ahora revive una vez por mes en La Paz, Baja California Sur, Mexico...el lugar con uno de los mares mas bellos del mundo. Aquí me encuentran: +52 1 1616616 [email protected]
LA PAZ FARMER’S MARKET NEXT SATURDAY, APRIL 4 ORDER TO GO: eggplant parmigiana Italian sausage / chimichurri... porchetta chile relleno with smoked marlin empanadas from Uruguay Home made focaccia with different filling Call to place your order: 6121616616 Chef Silvia Bernardini See more
CHORIPANES EN LA POSADA! HOY DE 7 A 11PM Hoy regresan y por ser el primer día del verano 2018 te llevas 3 y pagas 2CHORIPANES EN LA POSADA! HOY DE 7 A 11PM Hoy regresan y por ser el primer día del verano 2018 te llevas 3 y pagas 2
L'Invito ahora revive una vez por mes en La Paz, Baja California Sur, Mexico...el lugar con uno de los mares mas bellos del mundo. Aquí me encuentran: +52 1 1616616 [email protected]
Encuesta entre mis amigos que saben cocinar... y los que no saben también: cuando buscan una receta para un determinado platillo en internet, le gusta más leerla o verla en un video?
Cooking class with goat meat: Goat stew in fricassee with peas sauté with prosciutto, Goat leg flambé with cognac, Cucscus from Marocco with goat, vegetables and harissa sauce, Dolmas with cabbage leaves filled with goat meat in lemony sauce from Azerbaijan.
Here is the menu for my next dinner: January 23
want to thank all the friends who participated to the "Amatriciana for Amatrice" We raised 1,000 euros with the help of all of you. Now I am struggeling a bit w...ith the banks to find the best and cheaper way to send it. I hope tomorrow will be the day, and I will post the receipt which belongs to all of us on Facebook. We gave a "Reconocimiento" (official thank you note) to all the chefs who participated to the great dinner and I want to give a special mention to my friend Emilio Fracchia who helped me with the service at the tables doing a wonderful job. The chefs who helped: Elio Cavallari, Mezzo Mondo, Estancia Uruguaya, Alessandro Mancuso Sorstis, Bagel Shop, Bella, Jacopo Bartalesi Casa Juarez B&B. A big thank you also to Tenaja Holdings, Fabiola La Ciudad De Los Niños, and Maria Luisa Castaño Ospina See more
Here is the menu for my next dinner: January 23
Este viernes es el día: voy a cocinar una amatriciana. Participan: Emilio Fracchiacon Il Merlo, Alessandro Mancuso con el Sorstis, La Estancia Uruguaya Parrilla-Bar Giulietta e Romeo Heladeria & Cafetería Tenaja Holdings, Bella con postres gluten free y más! No olviden reservar.
Here is my next dinner: Italian cuisine in Venice. A combination of fish and meat. Did you know that Venice is the only place in Europe were curry is used normally? Because it was the city that imported spices for all of Europe since the year 1,000.
Información
Teléfono: +52 229 100 2828
Web: l-invito.blogspot.mx
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