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Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 23.11.2022

¡Acompaña tu café de mañana con estas ricas GALLETAS de PILONCILLO! Ve la receta AQUÍ https://goo.gl/H8fWQS

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 22.11.2022

Mini pastel 3 leches con pranilé

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 22.11.2022

Carlota de vainilla

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 22.11.2022

WINTER is well and truly here!!!! So I made something to warm you up an EPIC Beef and Mushroom Pie Something a little special because I got overly excited a...bout ALDI Australia ’s Special Buys for this week - Gourmet ingredients like truffle products, dried mushrooms, dutch cocoa, gelatine leaf Hmm, is there a buy limit?? I’m going to STOCK UP!!! . AUSTRALIA THEY GO ON SALE TOMORROW!!! And don’t forget the dried porcini to make this pie.. Actually, everything for this recipe is from ALDI! N xx . EPIC BEEF & MUSHROOM PIE | Serves 5 - 6 . INGREDIENTS 20g dried porcini mushrooms ( SECRET INGREDIENT! @aldiaustralia Special Buy Wed 28 June, while stocks last!!) 1 kg / 2 lb beef chuck or gravy, cut into 2.5cm/1 cubes 1 tbsp vegetable oil 2 garlic cloves, minced 1 onion, 1 celery, 1 carrot finely chopped 3 carrots, halved lengthwise then cut into 1.5cm chunks 1/3 cup plain flour 300 ml dark ale, red wine, Guinness or more beef stock 2 cups beef stock 3 sprigs thyme or 1 tsp dried thyme leaves + 2 bay leaves, fresh or dried 200g / 7 oz bacon, diced 300 - 400g/10 13oz Swiss brown mushrooms, larger ones halved Puff pastry + Egg yolk, for brushing 1. Soak porcini, strain but reserve liquid, set aside for grit to settle at bottom. Roughly chop porcini. 2. Season beef with salt and pepper, add oil into heavy based pot over high heat, then sear in 2 batches. Remove. 3. Lower heat. Cook onion and garlic 2 min on low, then celery + finely chopped carrot for 6 minutes, then add carrot pieces and cook 2 minutes. 4. Add flour, stir until mixed through. Add ale, beef stock, thyme, bay leaves, porcini and reserved porcini soaking liquid. Mix well, then add beef. 5. Bring to simmer, turn down to low, cook 1 hr 45 min or until beef is tender. 6. Meanwhile, cook bacon in a skillet until browned. Remove but reserve fat. Add mushrooms, cook until golden. Add bacon back in and toss, then stir into the stew. 7. Simmer for 15 minutes, then cool (hot filling = puff pastry doesn’t rise as well). 8. Pour stew into pie dish, top with puff pastry. Brush with egg yolk (optional), then cut a few slits on the surface. Bake at 200C/390F for 30 minutes or until golden. Stand for 5 minutes then serve! . @ALDIAustralia #ALDISpecialBuys #SpecialBuys #recipetineats #wintercomfort #recipevideo #sponsored

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 22.11.2022

Atole De Grano Estilo Michoacan Ingredientes 2 Docenas de Elote 1 Manojo de Anis... 4 Chiles Poblanos 1 Chile Jalapeno 1/2 Kg de Masa Sal Preparacion de Atole de Grano Estilo Michoacan Primero limpia los elotes retira las hojas y el pelo, enseguida corta los extremos de los elotes y rebana hasta que queden desgranados puedes guardar cinco elotes para cortarlos en trocitos. En una vaporera vierte seis litros de agua e integra los trozos de elote asi como el elote desgranado, tapa y deja hervir hasta que el elote quede bien cocido. Retira las semillas de los chiles poblanos y rebanalos para que se licuen mas facilmente. Licua los chiles poblanos, agrega un poco de anis y masa e incorpora agua, enseguida vacia lo licuado en la vaporera utilizando un colador. Puedes licuar los ingredientes en dos partes para que la licuadora pueda hacer mejor su trabajo pero cada que licues debe de llevar de todos los ingredientes solo que en esta segunda agrega el chile jalapeno. Cuando hayas integrado por completo los ingredientes licuados agrega sal y deja hervir, revisa la consistencia, y si esta muy liquido agrega mas masa licuada esta ayudara a espesar el atole. (Dependiendo de la Región, la receta puede variar)

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 22.11.2022

Dip de cilantro con verduras

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 21.11.2022

Karen Chef nos compartió esta deliciosa receta. Conoce más en el blog io mabe: http://blog.iomabe.com.mx/panque-de-avena-y-platano/

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 21.11.2022

Isadora ensina você a reproduzir em casa o famoso sanduíche cubano do filme "Chef", ele fica tão incrível que acende o amor pela gastronomia em qualquer um! ... Assista a mais episódios do Comida de Cinema em: https://www.tastemade.com.br/programas/comida-de-cinema Para mais vídeos, inscreva-se no nosso canal do Youtube https://www.youtube.com/tastemadebr

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 21.11.2022

Mousse de cilantro

Cannelle Reposteria, bocadillos y más. 21.11.2022

Pastel desnudo de chocolate en proceso..



Información

Localidad: Morelia

Teléfono: +52 55 6251 1797

Ubicación: Av. Acueducto 3094 Morelia, México

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